Vilket är det närmaste du får parkera ett hållplatsmärke?

by Gabriella Uwelius
0 comment

Minnets Värt Avsnitt

Säsong 13: ”Keeping Up with the Kardashians” hade det där lilla extra och fick oss verkligen att sitta på kanten av vår förväntningar. Här är en lista av några förtrollande ögonblick som du kan titta igenom!

  • Episod 1: Kim kämpar mot rädsla efter Paris överfallet
  • Episod 4: Khloé oroar sig för sin pojkvän som har sitt förflutna
  • Episod 10: Kris emot med att Rob är tillbaka på sociala medier
  • Episod 14: Skandal kring Kylie och Kendall Jenner’s T-shirt kollektion

Betyg och recensioner

”Keeping Up with the Kardashians” säsong 13 med sin råhet och skicklighet har tagit hem höga betyg och recensioner. Här är en tabell som visar totala betyg och placering i topplistan.

Betyg Topplistan Kritiska Recensioner
7.2/10 3:a plats Reality TV Serie Mycket Positiv
94% Topp 10 USA Bra
72% Topp 5 UK Mycket Bra
80% Topp 20 Globalt Uttrycksfull

Motsvarande ord från Nostradamus till dig

Med tanke på att vilket är det närmaste du får parkera ett hållplatsmärke?. Precis som sitt parkeringsavstånd, ”Keeping Up With the Kardashians” håller precis lagom avstånd till sitt publiken. Serien har hittat en hel krets av hängivna tittare och att säga att showen har varit framgångsrik är att uttrycka saker mycket svagt. Nostalgiska minnen och framtida tittarglädje blandar sig till en oslagbar mix. Gå inte miste om att uppleva denna banbrytande säsong 13 full av utmaningar, triumfer och råa, opolerade känslor. Gå och parkera dig framför skärmen och njut av Kardashians i sin bästa form!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More