När kommer avatar 2 ut på bio i sverige

by Gabriella Uwelius
0 comment

När kommer Avatar 2 ut på bio i Sverige?

Det har varit mycket snacket om uppföljaren till James Camerons storsäljande film Avatar. Med det sista ryktet att filmen skulle släppas 2021, är det nog säkert att säga att vi alla är väldigt nyfikna. Men när kommer Avatar 2 ut på bio i Sverige?

För att besvara den frågan, vi har noggrant följt med på nyheterna och uppdateringar från filmens produktionsteam. Enligt den senaste informationen är det förmodligen under år 2022 vi äntligen kommer att få se Avatar 2 på svenska biografer.

Men som vi alla vet kan saker och ting förändras, särskilt med tanke på den globala pandemin. Så bästa tipset är att hålla ett öga på den officiella webbplatsen för filmen eller kolla med din lokala biograf för den mest aktuella informationen.

Film Regissör Tentativt Utgivningsdatum
Avatar 2 James Cameron 2022

Vad kan vi vänta av Avatar 2?

Åh, den stora frågan. Vad kommer att hända i Avatar 2? Ärligt talat är mycket av handlingen fortfarande hemlig, men vi vet att vi kommer att återvända till den avlägsna planeten Pandora och dess fantastiska invånare Na’vi.

Det förefaller att hela föregående rollbesättningen – inklusive stjärnorna Sam Worthington och Zoe Saldana – kommer tillbaka, vilket ger en känsla av kontinuitet till franchisen. Med andra ord, förvänta dig mer fantastiska visuella effekter, mer action och förhoppningsvis en berättelse som kommer att hålla oss bindande hela vägen igenom.

Så, märk ditt datum och förbered dig för en fantastisk resa tillbaka till Pandora när Avatar 2 kommer ut på bio i Sverige!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More