I don’t care how long it takes as long as i’m with you

by Gabriella Uwelius
0 comment

Längtan efter den Oändliga Resan

Livet är en oändlig resa. Det sägs ”jag bryr mig inte om hur länge det varar, så länge jag är med dig.” Det kan verkligen vara fallet med Kardashians resor, speciellt när man tänker tillbaka på ”Keeping Up with the Kardashians” säsong 10, avsnitt 14, en episod som verkade ge familjen en känsla av att tiden stod stilla.

Upptäcksresan till Armenien

I ”Mother Armenia” verkade familjen Kardashians ta sin tid med att utforska sin stolta armeniska arv. Det var inget bråttom. Tittarna fick följa familjen Kardashian när de besökte Tsitsernakaberd, minnesmärket för de armeniska folkmordsoffren, och blev rörda av deras tankfulla reaktioner och familjeband.

Avsnitt Titel Beskrivning
14 ”Mother Armenia” Kardashians upptäcktsresa till deras armeniska arv
15 ”It Feels Good to Be Home” De återvänder hem från Armenien och anpassar sig till vardagslivet
16 ”Vanity Unfair” Ännu mer familjedramatik framkallas av Caitlyn Jenners Vanity Fair intervju
17 ”The Last Straw” Familjekonflikter når sin kokpunkt

Den emotionella resan

Episode 14 var inte bara en fysisk resa till en ny, men ändå bekant destination. Det var också en emotionell resa där Kim och Khloé kämpade med sina individuella drömmar och utmaningar. Detta visade att ingen resa är för lång så länge de har varandra. Och att ”jag bryr mig inte om hur länge det varar, så länge jag är med dig” kan ha blivit deras outtalade mantra.

Slutsats

Så oavsett hur lång tiden tar, är det ditt sällskap som räknas mest. Precis som Kardashians, upptäck skönheten i att vara tillsammans på resan!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More