Hur vet man att en kille är intresserad av dig

by Gabriella Uwelius
0 comment

Okej, men hur vet man att en kille är intresserad av dig?

Det kan vara knepigt att tyda signalerna när det kommer till kärlek och attraktion. Kanske sitter du där med funderingen – hur vet man att en kille är intresserad av dig? Jag har några tips som kan hjälpa dig att förstå situationen bättre.

Först och främst, kroppsspråk är en stor ledtråd. Om en kille lutar sig mot dig när han pratar, håller ögonkontakt och retas lite, kan detta vara en indikation på att han är intresserad. Kommer han upp med orsaker att träffas igen, eller hittar han på ursäkter för att förlänga samtalet? Dessa är klara signaler att han gillar dig.

Låter det bekant? Om du känner igen dessa tecken kan det vara så att han är intresserad av dig.

Men vad säger experterna?

Jag har skapat en liten guide nedan för att hjälpa er att förstå detta bättre.

Signal Betydelse Vad du kan göra
Ögonkontakt Om han håller blicken kan det vara ett tecken på intresse. Se honom rakt i ögonen tillbaka, visa att du också är intresserad.
Han tar initiativ till att träffas Om han ställer frågan, vill han nog spendera mer tid med dig. Gå med på att träffas när han frågar – visa att du också är öppen för mer tid tillsammans.
Extratid Försöker han alltid förlänga er tid tillsammans? Det är ett gott tecken. Förläng själv samtalet, men låt det inte vara enkelriktat – ge och ta är nyckeln här.

Men självklart är människor komplexa och dessa signaler kan variera. Temat är oändligt och det kommer alltid finnas undantag. Så var noga med att testa vattnet och var ärlig med dina känslor.

Så, hur vet man att en kille är intresserad av dig? Genom att vara observant, men framförallt genom att vara ärlig med dig själv och honom. Lycka till!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More