Du får göra vad du vill med mig lyrics

by Gabriella Uwelius
0 comment

”Hur många följare måste man ha för att tjäna pengar på Instagram?” Ja, det är en fråga många ställer sig, speciellt de som drömmer att bli influencers och leva på Instagram-inlägg. Men som det gamla ordspråket lyder, ”du får göra vad du vill med mig lyrics” återspeglar svaret på den frågan. Det handlar inte bara om följare, utan även om kvalitet, engagemang och rätt nisch.

Engagemang och nisch

För det första, vill företag se att du har engagerade följare, inte bara ett stort antal. Tänk på det så här, vore det inte bättre att ha 1 000 engagerade följare som köper vad du rekommenderar, än 10 000 passiva följare som knappt lägger märke till vad du gör? Absolut! Det är därför engagemanget mäts i likes, kommentarer och delningar – så håll koll på din Instagram-statistik!

För det andra, vilken nisch du är i verkligen spelar roll. Innehålet du delar bör vara relevant för den publik du vill attrahera. Du kan vara mycket specifik här, som att dela recept för glutenfri bakning, eller mer bred, som att dela bilder från dina resor.

Följ antal Möjlig inkomst per sponsrat inlägg Bästa Nisch
1 000 – 5 000 500 – 2 000 kr Hälsa och wellness
5 000 – 10 000 2 000 – 5 000 kr Mat och resor
10 000 – 50 000 5 000 – 10 000 kr Mode och skönhet
50,000+ 10,000 kr och uppåt Personlig utveckling och coachning

Slutsats

Som du ser, när det kommer till att tjäna pengar på Instagram, är det viktigare att ha kvalitetsföljare och att vara i rätt nisch än att bara ha ett högt följarantal. Så, medan du jobbar på att växa dina följare, glöm inte att engager

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More