But i miss you more than i thought i would

by Gabriella Uwelius
0 comment

Så vem är Albin Lee Meldau?

Meldau är inte bara en artist – han är en hel värld av raser av musik, av inspirerade texter och djupa känslor. Han är som en ljusbåge som vikar mellan de mörka molnen i våra liv, som lyser upp vår väg genom världen. Och det är denna båge vi alla har missat mer än vi trodde att vi skulle göra. Jo, det är rätt. ”Jag saknar dig mer än jag trodde jag skulle göra” – det är känslan som Meldau kan fånga med sin fantastiska musik.

Musik Genre Populära Låtar Ålder
Pop / Soul Lou Lou, Let Me Go 33

Finala ord

Kom ihåg, vi talar om en konsert som kommer att lämnar dig förundrad och samtidigt cubbled upp med känslor. Det är Meldau på Avicii Arena vi pratar om. Detta är en händelse som bara kan liknas med att hitta en oas mitt i öknen. Så varför vänta? Roka upp månaden, märka den 25 mars – och var beredd på en kväll du aldrig kommer att glömma. Jag vet att jag saknar honom mer än jag trodde att jag skulle göra – och jag tror att du också kommer att göra det. Nu ses vi den 25 mars på Avicii Arena!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More