Vad kan man skriva till en tjej för att starta en konversation

by Gabriella Uwelius
0 comment

Om du någonsin velat starta en konversation med en tjej men inte riktigt vet hur du ska gå till väga, så har du kommit till rätt ställe.

Vad kan man skriva till en tjej för att starta en konversation?

Livet är för kort för oinspirerade, generiska öppningsfraser. Kommunikation handlar inte bara om att sända meddelanden, det gäller även att engagera den andra personen och att få dem att känna något. Ett genuint, intressant meddelande kan vara skillnaden mellan en omedelbar svart eller vara ’läst och ignorerad’. Varje konversation är unik så det finns ingen one-size-fits-all lösning men här är några generella tips!

Kommentera hennes profilbild eller bio

Om du träffar henne online, ta en titt på hennes profil. Finns det något intressant som du kan kommentera? Kanske har hon en cool tatuering, en rolig skjorta eller något annat som sticker ut.

Ställ en öppen fråga

Ställ en fråga som är öppen och ger henne möjlighet att uttrycka sig. En specifik fråga visar att du är genuint intresserad av att lära känna henne bättre och ger mer att jobba med än ett enkelt ’hej’.

Kasta in en komplimang

Komplimanger ger alltid bra konversationsstartare, men de måste vara ärliga. Beröm något specifikt, som hennes leende eller hennes skratt.

Ämnen att undvika

Undvik ämnen som politik, religion, inkomst och exes. Håll helt enkelt konversationen mild, lätthjärtad och positiv.

Metoder Förklaring Effektivitet
Kommentera profilbild/bio Visa att du är uppmärksam Moderat
Ställa öppna frågor Ger henne chansen att uttrycka sig Hög
Komplimanger Ger en positiv stämning Moderat
Undvik känsliga ämnen Skapar en lättsam ton Hög

Japp, det kan ta lite tid innan du hittar rätt metod som fungerar för dig. Men tro mig, det är värt det. Lycka till i ditt konversationsäventyr!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More