The ordinary multi-peptide lash and brow serum

by Gabriella Uwelius
0 comment

Vad är The Ordinary Multi-peptide Lash and Brow Serum?

The Ordinary Multi-peptide Lash and Brow Serum är din bästa kompis när det kommer till att skämma bort dina ögonfransar och ögonbryn med en kraftfull cocktail av peptider, botaniska extrakt och aminosyror. Det är som en dröm för alla våra fantastiska, men ibland lite luttrade fransar och bryn.

Produkt Typ Märke
Multi-peptide Lash and Brow Serum Ögonfrans och ögonbryn serum The Ordinary

Hur fungerar det?

Tänk på det som att mata dina fransar och bryn med superfoods. De suger upp all näring och kommer tillbaka starkare, tjockare, och totalt oemotståndliga – nästan som dina favorit superhjältar. Skämt åsido, peptiderna gör ett utmärkt jobb med att stimulera hårsäckarna. Så att du i praktiken får tjockare, fylligare och mer framstående fransar och bryn.

Är det säkert att använda?

The Ordinary Multi-peptide Lash and Brow Serum är framställt med noggrannhet och kvalitet i sinne. Den är fri från alkohol, silikon, nötter, gluten, och det är cruelty-free. Så ja, det är inte bara säkert att använda, det är också rättvist. Men, som med alla produkter, rekommenderar jag att du gör ett hudtest för att säkerställa att inga allergiska reaktioner uppstår.

  • Funktion: Stimulerar tillväxt av ögonbryn och ögonfransar.
  • Säkerhet: Fri från alkohol, silikon, nötter, gluten och cruelty-free.
  • Användningstips: Använd torrt och rengjort område, appliceras bäst innan sänggåendet.

Så där har vi det, vänner. The Ordinary Multi-peptide Lash and Brow Serum i all sin härlighet. En liten flaska, men ett stort steg för din skönhetsrutin. Skynda dig och lägg till den i din nattbordslåda idag!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More