Ann Lise-Lotte Fredriksson – Allt du vill veta

by Gabriella Uwelius
0 comment

Året var 1967 när ABBA-stjärnan Anni-Frid Lyngstads och hennes första make Ragnar Fredrikssons fick sitt andra barn, dottern Ann Lise-Lotte Fredriksson.

Om Ann Lise-Lotte Fredriksson

Ann Lise-Lotte Fredriksson föddes i februari 1967 i Eskilstuna och hon har en äldre bror som heter Hans Fredriksson som är född 1963. Efter att ha bott i Eskilstuna i hela sitt liv ville Ann Lise-Lott se sig om och valde att flytta till USA för att studera på college. 1988 gifte sig hon med en man, Charles Geritt Casper, hon mötte i USA när de båda studerade på college. Efter bröllopet valde paret att flytta till USA och Ann Lise-Lott Fredriksson lade till Casper i sitt efternamn. Paret fick senare en son som de döpte till Jonathan. Jonathan Casper följer i sin mormors fotspår och in lite musik. Ett par av låtarna finns på Youtube.

Olyckan

I januari 1998 var Ann Lise-Lotte Fredriksson med om en bilolycka i den lilla staden Livonia i delstaten New York. Den 13 januari dog hon av skadorna som hon fick i samband med olyckan. I februari samma år skulle hon fylla 31 år. Hon ligger begravd i Pleasant Valley Cemetary i Piffard, New York.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More