Tommy körberg – grand finale, dansens hus, 6 oktober

by Gabriella Uwelius
0 comment

Tommy Körberg – Grand Finale i Dansens Hus, 6 Oktober

Gissa vem som avslutade sin karriär med en fantastisk grand finale? Ingen annan än vår egen Tommy Körberg. Efter 50 år i rampljuset, blev Dansens Hus, 6 oktober, platsen för hans sista föreställning. Detta var inte bara en avskedsföreställning – det var en hyllning till en av Sveriges mest älskade artister.

Tid Plats Artister
6 oktober Dansens Hus Tommy Körberg

Det var en kväll som vi sent ska glömma. Skratten ekade, tårarna flöt och stående ovationer var normen under hela showen. Och vem kan glömma den gripande tolkningen av ”Anthem” från Chess, som gjorde hela publiken tyst?

Fina minnen, och en sista sång

Trots att Tommy Körberg nu har tagit sin slutapplåd, hans röst och närvaro lever kvar. Genom sina låtar, hans karaktär och genom de otaliga minnen han givit oss. Dansens Hus den 6 oktober var en sista chans att skapa nya minnen tillsammans med Tommy. Och oj, vilka minnen det blev.

Nu är det dags att säga adjö. Men Tommy Körberg, vi glömmer dig aldrig. Din röst kommer alltid att finnas i våra hjärtan, och i musiken du gav oss. Tack för musiken, Tommy. Och tack för en oförglömlig grand finale i Dansens Hus den 6 oktober. Skål för dig, vår vän – och skål för allt det du har givit oss.

Det var bara början

Även om det var Tommy Körbergs grand finale, för oss är det bara början. Vi kommer fortsätta njuta av hans klassiska låtar och uttrycksfulla framträdanden. Vi kommer att hålla minnet av honom levande genom musiken och kärleken han delade med oss. Så här är till dig, Tommy Körberg. Vi kommer alltid att minnas den där speciella kvällen i Dansens Hus, den 6 oktober.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More