Theo Wahlgren – känd redan i mammas mage

by Gabriella Uwelius
0 comment
son 3

Namnet Theo Wahlgren blev välkänt redan när man var nyfödd. Som infödd i familjen Wahlgren blev han snabbt av intresse för alla som tycker om och följer släkten som artister, skådespelare och influencers. Han har på senare år också blivit Wahlgrens världs Theo med hela svenska folket.

Snabbfakta om Theo Wahlgren:

NamnTheodor Wahlgren, smeknamn Theo
Hur gammal är han?2007 (år 2022 är han 15 år)
Känd frånWahlgrens värld, Instagram, kändisreportage
FöräldrarPernilla Wahlgren, Joachim Lennholm

Känd före födseln – Theo Wahlgren

Det är ett väl myntat uttryck att man kan vara känd redan som spermie, och Theo Wahlgren var verkligen känd redan från mammas mage. Som son till den kända sångerskan och skådespelerskan Pernilla Wahlgren föddes Theo Wahlgren rakt in i den dynasti som har efternamnet Wahlgren. 

Med rubriker som: “Pernilla Wahlgrens son Theo” sattes han snabbt på kartan över intressanta människor att följa i såväl press som tv. Där var hans plats lika given som den varit för hans mormor Christina Schollin och morfar Hans Wahlgren. Båda två kända sedan sin ungdom som några av den svenska teater- och filmvärldens ljusast lysande stjärnor. En värld som även Theo Wahlgrens mamma Pernilla senare delade tillsammans med två av sina bröder: Linus Wahlgren samt Niclas Wahlgren. Detta medan den tredje morbrodern Peter Wahlgren hållit sig lite utanför rampljusets sken. 

Joachim Lennholm – Theo Wahlgrens pappa

Theo Wahlgren var ett mycket efterlängtat barn för Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm. Och det fanns snabbt många som hade ett stort intresse för kombinationen Joachim Lennholm och Theo Wahlgren.

Men vem är då denna pappa till Theo? Jo, Theo Wahlgrens pappa Joachim är polis och har aldrig haft någon del i det rampljus som Theos mamma och släkt varit en del av. Och fast att Theo Wahlgren pappa har haft honom boende hos sig varannan vecka, så har Joachim Lennholm mer eller mindre försvunnit ur rampljuset efter separationen med Pernilla Wahlgren. 

Theo Wahlgrens kända syskonskara

Det är inte enbart Theo Wahlgrens mamma, morbröder och morföräldrar som lever mitt i ett folkkärt kändisskap. Även två av Theos syskon har valt en yrkesbana där de nått stor framgång och kändisskap, helt på egen hand.

Syskonskaran:

  • Bianca Wahlgren Ingrosso, född 1994
  • Benjamin Wahlgren Ingrosso, född 1994
  • Oliver Wahlgren Ingrosso, född 1989
  • Theo Wahlgren, född 2007

Man hittar ofta sådant som skrivits om Bianca och Theo. Även brodern Benjamin är idag en mycket känd låtskrivare och sångare, medan Bianca valt en bana som är lite annorlunda. Hon har varit i panelen för tv-programmet Talang, och hon har ett eget hudvårds- och sminkmärke. Dessutom har hon en blogg och en podd, samt även en egen talkshow. Däremot har Theo Wahlgrens tredje syskon, Oliver Wahlgren-Ingrosso, valt en mer undanskymd karriär. 

Vad vet man om Theo Wahlgren?

Trots att Theo Wahlgren är ett mycket känt namn så finns det inte så mycket information om honom än. Det man vet är att han har en mycket bra sångröst, och kanske kan detta bli något som han väljer att satsa på. Eller inte. Men som följare av på Theo Wahlgren på Instagram kan man i alla fall få intressanta inblickar i hans liv och intressen. 

Ett intresse man kan hitta är fotboll. Där har han tyvärr råkat så pass illa ut på en match att han fick uppsöka sjukvård. Detta var inte så lång tid efter att han fått en brusten blindtarm, och många var de som skrev och kommenterade om vilken otur han haft på så kort tid. 

Många är nyfikna på frågan om Theo Wahlgren har flickvän, men ännu är det osäkert ifall det finns eller har funnits någon sådan. Kanske får följare av Theo Wahlgren se vad som kan dyka upp på hans Instagram. Men eftersom Theo Wahlgrens ålder ännu inte är så hög så kan den som väntar mycket väl få göra det ett tag till.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More