Lars winnerbäck sommaren 2022, sofiero slott och slottsträdgård, 8 juli

by Gabriella Uwelius
0 comment

Lars Winnerbäck – Sommaren 2022

Om du är ett fan av melankoli och poetisk musik, kan du inte missa Lars Winnerbäcks uppträdande nästa sommar på Sofiero Slott och Slottsträdgård den 8 juli.

Vem är Lars Winnerbäck?

För dem som är obekanta, är Lars Winnerbäck en svensk singer-songwriter som berör hjärtat med sina gripande texter och stämningsfulla melodier. Han briljerar med sin förmåga att väva ihop ord till vackra berättelser som skapar en känslomässig resa för lyssnaren.

Album Utgivningsår Populär Låt
Då Elden Faller 1996 Hugger i sten
Kom 1999 Kom
Söndermarken 2003 Stackars
Diamanter och smuts 2015 Gå å fiska!

Konsert på Sofiero Slot

Framträdandet på Sofiero Slott och Slottsträdgård kommer definitivt att vara ett minne för livet. Föreställ dig det: en varm sommarkväll, vars skönhet förstärks av den historiska miljön bakgrunden. Och mitt i allt detta, står det en man och hans gitarr, redo att beröra din själ med sina melodier.

Biljetter och Priser

Detaljer om biljettpriser och försäljningsdatum har ännu inte släppts. Men håll utkik på Lars Winnerbäcks officiella webbplats och sociala mediekanaler för att snabbt kunna hugga biljetterna när de blir tillgängliga.

Hur låter det? Är du intresserad av att spendera en oförglömlig kväll i sällskap med Lars Winnerbäck på Sofiero Slott och Slottsträdgård den 8 juli 2022? Kom ihåg, sommarnätter under stjärnhimlen kan bli extra magiska med rätt musik!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More