Englands herrlandslag i fotboll mot senegals herrlandslag i fotboll laguppställning

by Gabriella Uwelius
0 comment

Klart att alla följer med i fotbollens värld, inklusive mig själv! Låt oss dyka in i detta, med fokus på ämnet ”Englands herrlandslag i fotboll mot Senegals herrlandslag i fotboll laguppställning”.

Englands herrlandslag i fotboll

England har alltid varit en tungviktare i fotboll. Herrlandslaget är känt för sin styrka och tekniska skicklighet. De har har en lång historia av framträdande på den internationella arenan, inklusive en märklig VM-seger 1966.

Spelare Position Mål
Harry Kane Forward 38
Raheem Sterling Midfielder 15
Jack Grealish Midfielder 2
Jordan Pickford Goalkeeper 0

Senegals herrlandslag i fotboll

Senegal är känt för sitt dynamiska och passionerade fotbollslag. Med sina snabba spelare och starkt försvar, är de inte något lag att ta lätt på. Trots att de inte har samma fotbollspedigree som England, har de visat betydande framsteg de senaste åren.

Spelare Position Mål
Sadio Mané Forward 21
Idrissa Gueye Midfielder 4
Ismaïla Sarr Forward 6
Edouard Mendy Goalkeeper 0

Där har du det! En översikt över Englands och Senegals fotbollslag och deras nuvarande stjärnspelare. Men kom ihåg att fotboll alltid är oväntat – den sanna skönheten i spelet ligger i dess oförutsägbarhet.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More