Snart är Springpojken här

Den 27 april släpps Springpojken, den fristående uppföljaren till Ensamfjäril och del två i serien ”Morden i Hudiksvall”. Springpojken handlar om organiserad brottslighet, jakt på bekräftelse och kallblodig hämnd. Redan nu kan man bevaka boken och få meddelande när den finns i lager:

Bevaka Springpojken

Springpojken omslag

Handlingen i korthet:
Dagen efter studenten hittas artonåriga Tindra Edvinsson knivskuren till döds på utsiktsplatsen Köpmanberget. Mordet påminner om ett fall för tjugo år sedan då en ung kvinna försvann spårlöst från sin studentfest.

Kriminalinspektör Johan Rokka kopplas in på mordet. Men det väcker plågsamma minnen till liv – den försvunna kvinnan var hans ungdomskärlek Fanny – och parallellt med utredningen börjar han nysta i det gamla fallet. Snart kommer han i kontakt med den grovt kriminella världen och plötsligt står Rokka återigen öga mot öga med en person han helst av allt velat glömma. Hur långt ska han behöva gå för att lämna sitt tidigare liv bakom sig för gott?

This entry was posted in HarperCollins, Manusarbete, Springpojken, Uncategorized, Uppföljare. Bookmark the permalink.

One Response to Snart är Springpojken här

  1. Petra says:

    Var inne på biblioteket igår för att se om de beställt springpojken ännu. Det hade de inte. De får nya häften om kommande böcker varannan vecka och Springbpojken har inte funnits med i häftena ännu. De får nytt häfte på torsdag och finns Springpojken med då så beställer de hem den och jag hamnar först i kön. Hoppas, hoppas att den finns med i nästa häfte, med tanke på att den ska börja säljas i butik 27/4 så borde den finnas med nu hoppas jag. Jag längtar efter den i alla fall!

Comments are closed.