På skrivsemester i Antibes

Just nu befinner jag mig i Antibes på franska rivieran, på supermysiga Ruesade B&B. I fem dagar ska jag vara här och skriva på min uppföljare ”springpojken”. Det är första gången jag är i Antibes, men definitivt inte sista. Målet med resan är att jag ska ha skrivit lite drygt en femtedel av mitt råmanus när jag flyger hem till Sverige igen.

Ruesade är ett nyrenoverat och superfräscht B&B med fem rum. Det ligger centralt i gamla delen av Antibes med närhet till trevliga restauranger och flera olika stränder.

Jag äter frukost på Ruesade, efter morgonpromenaden längs vattnet. Sedan har jag delat in dagarna i tre olika skrivpass, totalt skriver jag i tio timmar per dag. Det kan tyckas mycket, men den här resans fokus är att komma framåt med mitt råmanus. På morgnarna sitter jag på ett café i närheten där det är lagom skuggigt för att man ska kunna sitta ute och skriva. Eftermiddagens pass sker på ett annat café i närheten.

På taket finns en terass med fantastisk utsikt och varje dag avslutar jag med ett skrivpass däruppe tills mörkret lagt sig över staden.

Det känns superlyxigt att kunna fokusera på att skriva till 100% i hela fem dagar, något som jag inte är van vid annars 🙂

Här kan man läsa mer om Ruesade B&B

IMG_5101

IMG_5100

IMG_5099

IMG_5170

This entry was posted in Manusarbete, Springpojken, Uppföljare. Bookmark the permalink.