Krimimessen i Horsens och lansering av ENSOMmerfugl

I helgen hann jag även med att besöka Krimimessen i Horsens, Danmark. Det är norra Europas största deckarfestival. I samband med festivalen lanserades ”ENSOMmerfugl” som är den danska översättningen av min debut Ensamfjäril. Det blev intervjuer, releasesignering och en massa andra spännande möten med läsare och andra författare, och mitt fantastiska bokförlag HarperCollins Nordic DK.

Krimimessen hålls i ett gammalt fängelse:
Gabriella Ullberg Westin krimimessen Horsens

Gabriella Ullberg Westin krimimessen Horsens

Gabriella Ullberg Westin krimimessen Horsens

Här med Ulla Hinge Thomsen som intervjuade mig om ENSOMmerfugl och mitt författarskap.

IMG_3965

Gabriella Ullberg Westin krimimessen Horsens

Här med Dorthe Hyvø som översatt ENSOMmerfugl från svenska till danska.
IMG_3998

I Bog & Idés monter signerade jag ENSOMmerfugl och firade lanseringen av min debut på danska!

Gabriella Ullberg Westin krimimessen Horsens

This entry was posted in Deckarfestival, Ensommerfugl, Erotic Crime, HarperCollins. Bookmark the permalink.