Jag har skrivit avtal med HarperCollins

Igår gick en dröm i uppfyllelse, jag skrev ett treboksavtal med det internationella bokförlaget HarperCollins som nu etablerar sig i Norden. Jag är otroligt glad över att vara en del i deras satnsing. Det är en unik möjlighet för mig, och det innebär att många fler läsare, inte bara i Sverige utan även i övriga Norden, kommer att få lära känna Johan Rokka och ett spännande Hudiksvall i mina uppföljare till Ensamfjäril. Första uppföljaren är planerad till början av 2016.
Avtal Harper Collins

This entry was posted in Ensamfjäril, Erotic Crime, Uppföljare. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag har skrivit avtal med HarperCollins

  1. Erika Bengtsson says:

    Grattis!!!
    Ser fram emot nästa bok. Älskade ensamfjäril 🙂

    • gabriellauw.se says:

      Vad roligt att du gillade Ensamfjäril, Erika! Kämpar på med uppföljaren och enligt planen så kommer den i början av 2016. //Gabriella

Comments are closed.